Factoring-rahoitus yritykselle edullisella hinnalla

Factoring-rahoitus yritykselle tarkoittaa sitä, että saat myyntilaskusta rahat heti tilille. Meillä voit factoroida myös yksittäisten asiakkaiden ja ulkomaalaisten loppuasiakkaiden laskuja. Maksat pelkän edullisen kertapalkkion per factoroitu lasku. Olemme suomalainen pankki. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Rahoituspäätös 1-2 arkipäivässä | Kertapalkkio per lasku | Ei määräaikaisuutta

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja factoring-rahoituksesta. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-16 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen laskulle jopa päivässä.

Miksi factoring pankistamme?

Joustava käyttö

Päätä itse, kenen asiakkaan laskut rahoitat

Rahat päivässä

Saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön

Maksa käytöstä

Maksat pelkän kertapalkkio per rahoitettu lasku

Helppo aloittaa

Selkeät rahoitusraportit taloushallintoa varten

Ota yhteyttä

Kokemuksia factoring-rahoituksesta

Factoring-rahoitus kokemuksia rakennusala
Aro Systems

"Rakennusalalla on tavallista, että suurilla rakennuttajilla on pitkät maksuehdot. Kuitenkin päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen vaatii vakaan kassan. Käyttöpääoman kierron tehostamisen yksi ratkaisu on laskurahoitus, jolloin meidän ei tarvitse aina odottaa myyntisaataviemme eräpäiviä ja asiakkaidemme maksuja, vaan saamme halutessamme rahat heti saatavista käyttöön."

Ota yhteyttä
Factoring-rahoitus kokemuksia putkiala
Putkisaneeraus Eerola

”Käytämme laskurahoitusta, koska se nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiuttamme. Vahvalla kassalla voimme ketterästi ottaa vastaan uusia työprojekteja ja keikkoja. Yhteistyö Alisa Pankin kanssa on ollut sujuvaa ja kaikki on toiminut kuten sovittu. Lisäksi arvostamme sitä, että voimme itse päättää joustavasti, mitkä laskut rahoitamme ja milloin ilman pakkosopimuksia."

Ota yhteyttä
Factoring-rahoitus kokemuksia kuljetusala
Kuljetus T. Laaksonen

"Alisa Pankin laskurahoitusta on tullut käytettyä jo tovi. Parasta yhteistyössä on ollut henkilökohtainen ote. Meillä on oma vastuuhenkilö, kenen kanssa hoidamme asiat kuntoon reilulla hengellä. Laskurahoitus parantaa saamisten kiertonopeutta ja helpottaa kassanhallintaamme. Kuljetusalalla maksuehdot tosissaan ovat tavallisesti pitkiä, johon laskurahoitus on hyvä ratkaisu."

Ota yhteyttä
factoring-rahoitus kokemuksia asfalttiala
Asfalttihuolto AH

"Asfalttialalla maksuehdot ovat vuosien saatossa selvästi pidentyneet. Lisäksi alkavissa työmaissa kustannukset ovat usein etupainotteisia suhteessa saataviin. Näiden takia käytämme pankin laskurahoitusta. Valitsimme pankeista Alisa Pankin, koska perheyhtiönä halusimme pankin, joka pysyy pyydettäessä taustalla. Laskutus ja yhteydenpito asiakkaisiimme pysyy meidän ja asiakkaan välillä."

Ota yhteyttä

Factoring-rahoitus yrityksille

Joustava käyttö
Rahat päivässä
Maksa käytöstä
Helppo aloittaa

Faktoroi laskut asiakaskohtaisesti

Valitse kenen asiakkaasi laskut faktoroit ilman määräaikaisia sopimuksia. Meillä sinun ei tarvitse pyörittää koko laskutusta kauttamme, vaan voit käyttää rahoituspalvelua vain niiden asiakkaiden kohdalla, jotka näet tarpeelliseksi rahoittaa. Faktoroi ensimmäinen laskusi jo tänään ottamalla meihin yhteyttä verkkosivujen kautta.

Ota yhteyttä

Näin factoring-rahoitus toimii

1.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivuilta tai soita suoraan meille

2.

Tarjous

Saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi tarjouksen, hyväksy tai hylkää se

3.

Rahat

Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme rahat laskusta tilillesi jopa päivässä

4.

Jatkuvuus

Jatkossa rahoitat haluamasi asiakkaasi laskuja ilman määräaikaisuuksia

Tietoa factoring-rahoituksesta

Mikä on factoring-rahoitus

Kenelle factoring-rahoitus sopii

Paras factoring-palvelu

Factoring-rahoituksen hinta

Factoring ja laskun myynnin ero

Factoring-rahoitus kirjanpidossa

Factoring-rahoitussopimus