Laskurahoitus edullisella hinnalla, laskut rahaksi 1-2 arkipäivässä

Laskurahoituksella yrityksesi ei enää tarvitse odottaa, että asiakkaasi maksaa laskun eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä myöhemmin, koska rahoittamalla laskun saat rahat saatavasta heti itsellesi. Laskurahoitus tekee kassavirrastasi ennustettavampaa poistaen epävarmuuden milloin saat rahat laskusta. Rahoita myös yksittäisten asiakkaiden ja ulkomaalaisten loppuasiakkaiden laskuja.

Laskurahoituksen hinta on pelkkä edullinen kertapalkkio per rahoitettu lasku ilman määräaikaisuutta. Ota yhteyttä ja jutellaan.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja laskurahoituksesta. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-15 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.

Miksi rahoittaa lasku meillä

Joustava käyttö

Päätä itse, kenen asiakkaan laskut rahoitat

Rahat päivässä

Saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön

Maksa käytöstä

Pelkkä kertapalkkio per rahoitettu lasku

Helppo aloittaa

Selkeät rahoitusraportit taloushallintoa varten

Ota yhteyttä

Laskurahoituksesta kokemuksia

Laskurahoitus kokemuksia rakennusala
Aro Systems

"Rakennusalalla on tavallista, että suurilla rakennuttajilla on pitkät maksuehdot. Kuitenkin päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen vaatii vakaan kassan. Käyttöpääoman kierron tehostamisen yksi ratkaisu on laskurahoitus, jolloin meidän ei tarvitse aina odottaa myyntisaataviemme eräpäiviä ja asiakkaidemme maksuja, vaan saamme halutessamme rahat heti saatavista käyttöön."

Ota yhteyttä
Laskurahoitus kokemuksia putkiala
Putkisaneeraus Eerola

”Käytämme laskurahoitusta, koska se nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiuttamme. Vahvalla kassalla voimme ketterästi ottaa vastaan uusia työprojekteja ja keikkoja. Yhteistyö Alisa Pankin kanssa on ollut sujuvaa ja kaikki on toiminut kuten sovittu. Lisäksi arvostamme sitä, että voimme itse päättää joustavasti, mitkä laskut rahoitamme ja milloin ilman pakkosopimuksia."

Ota yhteyttä
Laskurahoitus kokemuksia kuljetusala
Kuljetus T. Laaksonen

"Alisa Pankin laskurahoitusta on tullut käytettyä jo tovi. Parasta yhteistyössä on ollut henkilökohtainen ote. Meillä on oma vastuuhenkilö, kenen kanssa hoidamme asiat kuntoon reilulla hengellä. Laskurahoitus parantaa saamisten kiertonopeutta ja helpottaa kassanhallintaamme. Kuljetusalalla maksuehdot tosissaan ovat tavallisesti pitkiä, johon laskurahoitus on hyvä ratkaisu."

Ota yhteyttä
Laskurahoitus kokemuksia asfalttiala
Asfalttihuolto AH

"Asfalttialalla maksuehdot ovat vuosien saatossa selvästi pidentyneet. Lisäksi alkavissa työmaissa kustannukset ovat usein etupainotteisia suhteessa saataviin. Näiden takia käytämme pankin laskurahoitusta. Valitsimme pankeista Alisa Pankin, koska perheyhtiönä halusimme pankin, joka pysyy pyydettäessä taustalla. Laskutus ja yhteydenpito asiakkaisiimme pysyy meidän ja asiakkaan välillä."

Ota yhteyttä

Laskurahoitus yrityksille

Joustava käyttö
Rahat päivässä
Maksa käytöstä
Helppo aloittaa

Rahoita laskut asiakaskohtaisesti

Meillä päätät itse, kenen asiakkaasi laskuja rahoitat. On tyhmää, että yrityksesi pitäisi rahoittaa jokainen saatava ja sitoutua käyttämään palvelua, vaikka rahoitukselle ei olisikaan tarvetta. Käytä laskurahoitusta vain tarpeeseen, esimerkiksi tasaamaan tilapäistä kassavajetta. Voit toki myös rahoittaa kaikki laskusi, sinä päätät.

Ota yhteyttä

Näin saat laskut rahaksi

1.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivuilta tai soita suoraan meille

2.

Tarjous

Saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi tarjouksen, hyväksy tai hylkää se

3.

Rahat

Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme rahat laskusta tilillesi jopa päivässä

4.

Jatkuvuus

Jatkossa rahoitat haluamasi asiakkaasi laskuja ilman määräaikaisuuksia

Laskurahoituspalvelu

Mikä on laskurahoitus

Kenelle laskurahoitus on

Laskurahoitus hinta

Mitä laskuja voi rahoittaa

Yksittäisen laskun rahoitus

Ulkomaalaisen laskun rahoitus

Vaatiiko rahoitus vakuuden

Paras laskurahoitus

Älä myy vaan rahoita lasku

Laskutuksen hoitaminen

Laskurahoitus kirjanpidossa

Laskurahoituksen hyödyt

Myyntilaskurahoitus

Laskurahoitussopimus