Yhdistä lainat pienellä korolla pankissa 30 000 € asti

Yhdistä kalliit lainasi ja osamaksusi yhdeksi lainaksi. Valitse paketille sopiva kuukausierä ja sinulla jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun.

Lainojen yhdistämisessä et hae uutta lainaa vanhojen päälle, vaan kokoamme luottosi yhteen ja maksamme velkasi pois. Yhden lainan taktiikalla saat yhden kuukausittaisen laskun, mielenrauhaa sekä tehokkaan taloudenpidon. Täytä hakemus Alisa Pankki -sovelluksessa tai ota yhteyttä.

Kartoitetaan tilanteesi

Soita tai laita viestiä ja katsotaan, miten saamme lainasi yhdistettyä. Lupaamme hoitaa asiasi loppuun asti nopeasti ilman odottelua. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhdistä lainat puhelimella

Voit myös ladata Alisa Pankki -mobiilisovelluksen ja yhdistää lainat puhelimella.

Lataa sovellus App StorestaLataa sovellus Google Playsta

Miksi yhdistää lainat?

Säästät rahaa

Säästät rahaa lopettamalla luottojen päällekkäisten kulujen maksamisen

Selkeytät taloutta

Yksi laina on yksi muistettava asia ja yksi menoerä tililläsi kuukaudessa

Saat mielenrauhaa

Valitse vapaasti lainan maksut sovittaen ne talouteesi sopivaksi

Vakuudeton yhdistelylaina

Säästät rahaa
Selkeytät taloutta
Saat mielenrauhaa

Yhdistä lainat ja säästät rahaa

Säästä rahaa yhdistämällä matkan varrella kertyneet luotot ja osamaksut yhdeksi lainaksi. Vältyt maksamasta useiden luottojen päällekkäisiä hallinnointikuluja. Päällekkäisistä kuukausikuluista kertyy nopeasti vuositasolla isoja summia. Yhdistämällä lainat voit käyttää säästyneet rahat yhden lainan maksuun.

Näin yhdistät lainasi

1.

Hakemus

Voit hakea lainojen yhdistämistä jättämällä hakemuksen sovelluksessa tai olemalla meihin suoraan yhteydessä, jolloin tehdään hakemus yhdessä.

2.

Tarjous

Hakemuksen jälkeen saat alustavan tarjouksen heti. Tutustu siihen rauhassa ja toimita meille lisätiedot, jos pyydämme niitä.

3.

Vanhat velat

Mikäli hakemuksella on kaikki kunnossa ja haluat tarttua tarjoukseemme, maksamme vanhat velkasi pois muille luottofirmoille vielä saman päivän aikana.

4.

Yksi laina

Jatkat Alisa Pankin asiakkaana yhden luoton taktiikalla. Voit hoitaa lainaasi liittyvät asiat sujuvasti milloin tahansa verkkopankissa tai sovelluksessa.

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa kun yhdistää lainat

Miksi kannattaa yhdistää lainat

Kuka voi yhdistää lainat

Mitä lainoja voi yhdistää

Yhdistä lainat pienin korko