Pankkipalvelumme yrityksellesi

Pankissamme on pitkä kokemus PK-yritysten ja yksityishenkilöiden rahoitusratkaisujen tuottamisesta. Valikoimasta löydät yrityslainaa isoihin investointeihin ja joustoluottoa nopeaan tarpeeseen. Meillä voit laskurahoittaa sekä saatavia että ostolaskuja. Tarjoamme myös luottolimiitin.

Rahoituspalveluiden kylkeen voit avata käyttö- ja säästötilin sekä tehdä määräaikaistalletuksen. Katso myös verkkokaupan maksutapamme.

Kaikki palvelut totuttua sujuvammin ja päälle vielä henkilökohtainen rahoitusasiantuntija. Tutustu ja ota yhteyttä tai asioi netissä.

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät yrityksesi rahoituskumppaniksi?

Kilpailukykyiset ehdot

Tarjoamme sinulle kunnollista talletuskorkoa ja kohtuullista luottokorkoa

Helppo ja nopea

Nopeat prosessit ilman byrokratiaa, rahoituspäätös jopa samana päivänä

Laaja palveluvalikoima

Voit keskittää yrityksesi rahoituksen yhteen paikkaan asioinnin helpottamiseksi

Henkilökohtaisuus

Saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan yhtiösi koosta riippumatta

Ota yhteyttä

Saat meiltä näitä pankkipalveluita

Hae
yrityslainaa

Pitkäaikainen yrityslaina

Hae yrityslainaa netissä muutamassa minuutissa. Alustava luottopäätös heti ja rahat tilille jopa 1-2 arkipäivässä. Myönnämme yrityslainaa miljoonaan euroon asti alkaen 6 % korolla. Katso myös hakemukselle vaadittavat liitteet ja tutustu rahoitusalan sanastoon.

Hae
joustoluottoa

Lyhytaikainen yrityslaina

Olemme riisuneet joustoluotossa hakuvaiheita pois, jotta luoton saisi arkena päivässä tilille. Luotto soveltuu nopeaan ja lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen. Et tarvitse vakuuksia.

Avaa
luottolimiitti

Luottotilin avaa päivässä

Luottolimiitti on luotollinen yritystili, josta voit nostaa rahaa kulloisenkin tarpeen mukaan luottorajaan asti ilman soittoa tai viestiä tännepäin. Varmista, että sinulla on takataskussa aina luottoa saatavilla.

Rahoita
myyntilaskut

​Ei kiinteitä kuluja

Laskun faktoroinnilla tai myymisellä kotiutat rahan saatavasta välittömästi yrityksen kassaan. Ei perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Maksat vain edullisen kertapalkkion per rahoitettu lasku.

Rahoita
ostolaskut

Maksuaikaa laskulle 1-12 kk

Ostolaskun rahoituksella jaksotat laskun maksun joustavasti usealle kuukaudelle yrityksen kassavirtaan juuri sopivaksi. Hyödynnä tilauksissa paljousalennukset, kun voit tilata kerralla enemmän.

Avaa
pankkitili

Maksuton pankkitili

Pankkiimme voit avata netissä kolme erilaista pankkitiliä: käyttö-, säästö- ja määräaikaistilin. Tilin saat auki parissa työpäivässä. Talletukselle maksamme reilua korkoa, tilistä riippuen jopa 3,75 %.

Tee talletus
määräajaksi

Talletukselle jopa 3,75 % korko

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 2,50 % - 3,75 %. Korkoa saat säännöllisesti aina vuoden välein talletukselle.

Avaa
säästötili

Säästötilille korkoa 3,50 %

Säästötilillä ei ole minimitalletusta ja voit nostaa rahaa maksutta kuusi kertaa vuodessa. Olemme suomalainen pankki, joten täällä rahasi kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Alisa
Yrityslasku

Verkkokaupan maksutapa

Nyt voit helposti maksaa yrityksesi verkkokauppaostoksen 5 000 € asti Alisa Yrityslaskulla. Maksutavalla saat jopa 60 vuorokautta maksuaikaa ostokselle. Osta nyt ja maksa myöhemmin.

Veritas
Eläkevakuutus

TyEL ja YEL selkokielellä

Ei enää arpomista. Kumppanimme Veritas Eläkevakuutus tarjoaa oman vakuutusihmisen, joka tietää puolestasi kaiken TyEListä ja YEListä. Tunnistaudu ja tee vakuutushakemus Veritakseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-16 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.