Laskujen myynti yritykselle, kysy hinta

Laskujen myynti tarkoittaa sitä, että yritys myy laskun rahoitusyhtiölle saaden rahat laskusta heti tilille. Meillä voit myymisen sijasta rahoittaa laskun, jolloin säilytät keskusteluyhteyden asiakkaasi kanssa. Maksat pelkän edullisen kertapalkkion per lasku. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Rahoituspäätös 1-2 arkipäivässä | Kertapalkkio per lasku | Ei määräaikaisuutta

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja laskurahoituksesta. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-16 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen laskulle jopa päivässä.

Myy laskusi netissä tänään

Joustava käyttö

Päätä itse, kenen asiakkaan laskut rahoitat

Rahat päivässä

Saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön

Maksa käytöstä

Pelkkä kertapalkkio per rahoitettu lasku

Helppo aloittaa

Selkeät rahoitusraportit taloushallintoa varten

Ota yhteyttä

Kokemuksia laskujen myynnistä

Laskujen myynti kokemuksia rakennusala
Aro Systems

"Rakennusalalla on tavallista, että suurilla rakennuttajilla on pitkät maksuehdot. Kuitenkin päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen vaatii vakaan kassan. Käyttöpääoman kierron tehostamisen yksi ratkaisu on laskurahoitus, jolloin meidän ei tarvitse aina odottaa myyntisaataviemme eräpäiviä ja asiakkaidemme maksuja, vaan saamme halutessamme rahat heti saatavista käyttöön."

Ota yhteyttä
Laskujen myynti kokemuksia putkiala
Putkisaneeraus Eerola

”Käytämme laskurahoitusta, koska se nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiuttamme. Vahvalla kassalla voimme ketterästi ottaa vastaan uusia työprojekteja ja keikkoja. Yhteistyö Alisa Pankin kanssa on ollut sujuvaa ja kaikki on toiminut kuten sovittu. Lisäksi arvostamme sitä, että voimme itse päättää joustavasti, mitkä laskut rahoitamme ja milloin ilman pakkosopimuksia."

Ota yhteyttä
Laskujen myynti kokemuksia kuljetusala
Kuljetus T. Laaksonen

"Alisa Pankin laskurahoitusta on tullut käytettyä jo tovi. Parasta yhteistyössä on ollut henkilökohtainen ote. Meillä on oma vastuuhenkilö, kenen kanssa hoidamme asiat kuntoon reilulla hengellä. Laskurahoitus parantaa saamisten kiertonopeutta ja helpottaa kassanhallintaamme. Kuljetusalalla maksuehdot tosissaan ovat tavallisesti pitkiä, johon laskurahoitus on hyvä ratkaisu."

Ota yhteyttä
Laskujen myynti kokemuksia asfalttiala
Asfalttihuolto AH

"Asfalttialalla maksuehdot ovat vuosien saatossa selvästi pidentyneet. Lisäksi alkavissa työmaissa kustannukset ovat usein etupainotteisia suhteessa saataviin. Näiden takia käytämme pankin laskurahoitusta. Valitsimme pankeista Alisa Pankin, koska perheyhtiönä halusimme pankin, joka pysyy pyydettäessä taustalla. Laskutus ja yhteydenpito asiakkaisiimme pysyy meidän ja asiakkaan välillä."

Ota yhteyttä

Näin helposti myyt laskusi

1.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivun kautta tai soita suoraan meille

2.

Tarjous

Saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi tarjouksen, hyväksy tai hylkää se

3.

Rahat

Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme rahat laskusta tilillesi jopa päivässä

4.

Jatkuvuus

Jatkossa rahoitat haluamasi asiakkaasi laskuja ilman määräaikaisuuksia

Tietoa laskujen myynnistä

Myynnin ja rahoituksen ero

Mitä maksaa laskun myynti

Yksittäisen laskun myynti

Erääntyneen laskun myynti

Laskun myynti perintätoimistolle

Myyntilaskun rahoitussopimus