Asiakaspalautteen käsittely

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Joskus saattaa kuitenkin tulla tilanteita, että kaikki ei suju toivomallasi tavalla. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saada palautteesi käsittelyyn tehokkaasti, oikeudenmukaisesti ja viivytyksettä.

Asiakasvalitukset

Olemme määritelleet ohjeistuksen ja menettelytavat asiakasvalitusten käsittelyyn Alisa Pankissa. Ohjeiden ja menettelytapojen tavoitteena on, että asiakkaan kokema virhe tai puute palvelussa käsitellään johdonmukaisella ja tarkoituksenmukaisella tavalla voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Tavoitteenamme on, että asiakasvalitukset käsiteltäisiin ja niihin vastattaisiin mahdollisimman nopeasti, ensisijaisesti heti siinä tilanteessa, kun asiakas on meihin yhteydessä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, vastaamme viimeistään 15 työpäivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta. Voit saada tietoa valituksesi käsittelystä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Taltioimme valitukset sekä niiden käsittelyyn liittyvät toimenpiteet luotettavan jälkiseurannan mahdollistamiseksi. Alisa Pankin johto saa myös säännöllisesti raportin saadusta palautteesta.

Kun haluat tehdä valituksen, toimi näin:

  • Lähetä asiasi ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen reklamaatiot@alisapankki.fi.
  • Otsikoi viestisi asiakasvalitukseksi.
  • Kerro mahdollisimman tarkasti, mitä valituksesi koskee.
  • Liitä mukaan yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä asiasi käsittelemiseksi.

Voit antaa asiakasvalituksen myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai kirjeitse.

Yhteystiedot

Alisa Pankki Oyj
Bulevardi 21 A, 00180 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@alisapankki.fi

Voit olla yhteydessä myös Finanssivalvontaan, kuluttajariitalautakuntaan tai tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Asiakaspalautteet

Keräämme säännöllisesti palautetta myös palveluidemme sujuvuudesta. Asiakkailta saamamme palaute tarjoaa tärkeää tietoa palveluidemme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä sekä auttaa kehittämään palveluja ja toimintatapoja edelleen.

Asiakkaana voit antaa palautetta sekä kehitysideoita mobiili- ja verkkopankissa. Kummastakin löytyy kohta ”Palaute” tai ”Anna palautetta”.