Pankkipalvelumme sinulle

Meillä on Alisa Pankissa vankka kokemus pankki- ja rahoituspalveluiden tarjoamisesta, myös yrityksille. Suunnittele lainalaskurilla sopiva laina tai yhdistä lainat tuossa tuokiossa. Arjen raha-asioita hoidat käyttötilillä, jonne tulitukea tuo luottokortti. Verkkokaupoissa paras kaverisi on tietysti Alisa Lasku.

Säästämisessä saat säästötilille ja määräaikaistalletukselle kunnon talletuskorkoa laskettuna tilin päiväsaldolle, jopa 3,50 %.

Asioi netissä tai ota yhteyttä ja saat asiasi jopa päivässä kuntoon. Näin mutkatonta pankissa asioinnin olisi pitänyt aina olla.

Aloita asiakkuus

Tämän takia olemme paras pankki sinulle

Nopea ja mutkaton

Aloita säästäminen tai hae lainaa netissä, valmista päivässä

Kilpailukykyiset ehdot

Saat kunnon koron talletukselle ja reilun koron lainalle

Suomalainen pankki

Luotettava ja vakavarainen kotimainen pankki

Parasta palvelua

Hoidamme asiasi kerralla kuntoon jopa yhdessä päivässä

Näitä pankkipalveluita tarjoamme

Hae
lainaa

Vakuudetonta lainaa

Hae lainaa netissä muutamassa minuutissa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainaamme 30 000 € asti alkaen 7 % korolla. Valitse itse talouteesi sopiva kuukausierä. Katso myös mitä liitteitä tarvitset lainalle sekä tutustu rahoitusalan sanastoon.

Yhdistä
lainasi

Yhdistä lainasi 30 000 € asti

Lainojen yhdistämisellä säästät rahaa ja selkeytät talouttasi. Hae yhdistelylainaa ja anna meidän maksaa pois vanhat luottosi ja osamaksusi. Tämän jälkeen sinulle jää jäljelle vain yksi edullisempi laina.

Hae
luottokorttia

Vuosimaksuton kortti

Luottokortilla saat jopa 45 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kortti on Visa-luottokortti, joten se käy kaikkialla missä Visa toimii. Saat kortin virtuaalisena heti puhelimeesi.

Avaa
pankkitili

Tili päivässä käyttöön

Avaa maksuton pankkitili netissä jo tänään ja saat sen saman tien käyttöösi. Jatkossa voit hoitaa raha-asioita niin halutessasi näppärästi pelkällä puhelimella mobiilisovelluksemme kautta.

Tee talletus
määräajaksi

Talletukselle jopa 3,50 % korko

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 2,79 % - 3,50 %. Korkoa saat säännöllisesti aina vuoden välein talletukselle.

Avaa
säästötili

Säästötilille korkoa 3,50 %

Säästötilillä ei ole minimitalletusta ja voit nostaa rahaa maksutta kuusi kertaa vuodessa. Olemme suomalainen pankki, joten täällä rahasi kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Alisa
Lasku

Shoppailijan paras kaveri

Alisa Laskulla voit ostaa tuotteen verkkokaupasta nyt ja maksaa sen myöhemmin. Saat aina 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Maksutavan löydät verkkokaupoista.

Helpoin tapa pankkiasiointiin

Mobiilipankissa voit hoitaa asioitasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lataa Alisa Pankki -mobiilisovellus ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Lataa sovellus App StorestaLataa sovellus Google Playsta

Henkilökohtaista palvelua

Ota yhteyttä, autamme mielellämme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.