15.6.2023 15.15
Lehdistötiedote

Alisa Pankki yhteistyöhön Finnveran kanssa, yritysasiakkaille mahdollisuus Finnvera-takaukseen

Alisa Pankki Oyj Lehdistötiedote 15.6.2023 KLO 15.15 EEST

Alisa Pankki on aloittanut yhteistyön Finnveran kanssa. Yhteistyön myötä Alisa Pankin yritysasiakkaille avautuu mahdollisuus hakea yrityslainaa Finnvera-takauksella.

Tyypillisesti Finnvera takaa Finnvera-takauksessa 50–80 % myönnettävästä lainasummasta, mikäli yritys täyttää sen kelpoisuuskriteerit. Finnvera-takaus soveltuu pk-yritysten kotimaisiin rahoitustarpeisiin kuten investointeihin, käyttöpääomaan ja liiketoiminta- tai yrityskauppojen rahoitukseen. Finnvera-takauksen minimisumma on 10 000 € ja sen hinta määräytyy yrityskohtaisesti.

Miikka Silvonen, johtaja, yritysasiakkaat, Alisa Pankki: “Yhteistyö Finnveran kanssa täydentää palveluvalikoimaamme pienille ja keskisuurille yrityksille ja avaa uusia mahdollisuuksia palvella yritysasiakkaitamme entistä paremmin. Teemme takaushakemuksen asiakkaiden puolesta osana luotonmyöntöprosessia. Olen erittäin iloinen, että saimme yhteistyön käyntiin."

Lisätietoja:

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Alisa Pankki Oyj
teemu.nyholm@alisapankki.fi
Puh. +358 50 577 1028

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi