23.4.2024 14.10
Lehdistötiedote

Alisa Pankki ja Accountor tuovat markkinoille uudenlaisen yrityspankkitilin

Alisa Pankki Oyj Lehdistötiedote 23.4.2024 KLO 14.10 EEST

Alisa Pankki ja Accountor tuovat markkinoille Procountorin suomalaisille asiakkaille tarjottavan Tili a+-yrityspankkitilin. Tili a+-yrityspankkitili on Alisa Pankin tarjoama yrityksen käyttötili, joka sisältää pankkiyhteyden Procountoriin. Procountoria käyttää Suomessa lähes 90 000 yritystä, joille palvelua tarjotaan. Tili a+ on tarkoitus julkaista Procountor-asiakkaiden saataville kesän 2024 aikana.

Tili a+-yrityspankkitili on edullinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat säästää pankkiyhteyden kautta veloitettavista maksuista. Tili a+-asiakkaille ei tule tapahtumakohtaisia kustannuksia, kuten perinteisissä yrityspankkitileissä. Asiakas maksaa palvelusta ainoastaan kiinteän kuukausimaksun. Tämän lisäksi Tili a+-yrityspankkitilin talletuksille maksetaan kilpailukykyistä talletuskorkoa.

Lue lisää ja liity odotuslistalle: procountor.fi/yrityksen-pankkitili

Alisa Pankki ja Accountor suunnittelevat käynnistävänsä myös selvityksen Alisa Pankin muidenkin pankki- ja rahoituspalvelujen tarjoamisesta Procountor-asiakkaille.

Tili a+-yrityspankkitili on osa Alisa Pankin ja Accountorin BaaS (Banking-as-a-Service) -yhteistyötä. Yhteistyö pohjautuu Alisa Pankin strategiaan, jossa pankki- ja rahoituspalveluita tarjotaan niissä kanavissa ja hetkissä, joissa yritykset ja kuluttajat hoitavat talousasioitaan. BaaS-palveluiden on tarkoitus muodostaa merkittävä tukijalka Alisa Pankin kasvulle tulevaisuudessa. Pankin teknologinen osaaminen mahdollistaa näiden integroitujen palveluiden toteuttamisen ketterästi ja tehokkaasti.

Juha Saari, vt. toimitusjohtaja, Alisa Pankki: “Olemme erittäin innostuneita yhteistyön aloittamisesta ja mahdollisuudesta päästä tarjoamaan aidosti PK-yrityksiä paremmin palvelevia pankkipalveluita yhdessä johtavan suomalaisen taloushallinto-ohjelmistoratkaisuja tarjoavan Accountorin kanssa. Alisa Pankin tavoitteena on tarjota integroituja digitaalisia pankkipalveluita siellä, missä niiden käyttötarve päivittäin syntyy. Integroitujen palveluiden tarjoaminen Procountor-taloushallinto-ohjelmistossa on merkittävä askel pankin strategian edistymisessä sekä sujuvampien pankkipalveluiden tarjoamisessa PK-yrityksille."

“Tili a+ on askel kohti parempia pankkipalveluita pienyrityksille. Haluamme ratkaista pienyritysten pankkipalveluiden kenties suurimman haasteen, eli pankkitilin ja taloushallinnon ohjelmiston välisen tiedonsiirron. Tili a+ auttaa aidosti kaikkia Procountoria käyttäviä sidosryhmiä”, sanoo Mikko Soirola, Accountorin taloushallinto-ohjelmistojen liiketoimintayksikön johtaja.

Lisätietoja

Juha Saari, vt. toimitusjohtaja, Alisa Pankki Oyj, juha.saari@alisapankki.fi, puh. +358 40 672 0595

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi

Accountor lyhyesti

Procountor on johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Suomessa ja osa Accountorin taloushallinto-ohjelmistojen -liiketoimintayksikköä. Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Accountor on mukana YK:n Global Compact -aloitteessa ja noudattaa sen periaatteisiin perustuvaa lähestymistapaa vastuulliseen liiketoimintaan. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli yli 280 M€. www.accountor.com