4.7.2022 15.00
Pörssitiedote

Fellow Pankki Oyj ostaa Mobify Invoices Oy:n koko osakekannan, maksaa kauppahinnan osittain osakkeilla

Fellow Pankki Oyj Pörssitiedote 4.7.2022 KLO 15.00 EEST

Fellow Pankki Oyj ("Fellow Pankki") on tänään 4.7.2022 sopinut ostavansa Mobify Invoices Oy:n ("Mobify") koko osakekannan Mobifyn nykyisiltä osakkeenomistajilta.

Mobify on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa helppokäyttöisen mobiilisovelluksen kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Mobify-sovelluksen avulla kuluttaja voi helposti hallinnoida ja seurata omaa talouttaan ja keskittää muun muassa laskujen maksamisen yhdelle mobiilialustalle. Alustalle on rekisteröitynyt yli 42 000 kuluttajaa ja sen kautta maksetaan kuukausittain noin kahden miljoonan euron edestä laskuja. Mobify-sovelluksen toiminnallisuudet tullaan integroimaan vaiheittain osaksi Fellow Pankin digitaalista palvelutarjontaa. Mobifyn koko henkilöstö siirtyy osaksi Fellow Pankki -konsernia, mikä kiihdyttää entisestään Fellow Pankin digitaalisten palveluiden kehitystyötä.

Teemu Nyholm, Fellow Pankki Oyj:n toimitusjohtaja: "Mobify-sovelluksen toiminnallisuudet ja henkilöstön osaaminen mobiilipalveluiden kehittämisestä luovat Fellow Pankille entistä paremmat kyvykkyydet rakentaa asiakaslähtöistä, digitaalista pankkia visiomme mukaisesti. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä jo ennen tätä yhdistymistä ja tiedän, että toimintatapamme ja yrityskulttuurimme sopivat hyvin yhteen."

"Koko Mobifyn tiimi on innoissaan, että pääsemme jatkamaan digitaalisten palveluiden kehittämistä osana Fellow Pankkia. Kummallakin osapuolella on arvokasta, toisiaan täydentävää asiantuntemusta ja yhdessä pystymme ketterästi luomaan uusia innovatiivisia digitaalisia pankkipalveluita suomalaisille", kertoo Niklas Elomaa, Mobify Invoices Oy:n toimitusjohtaja.

Kauppahinta Mobifyn osakkeista suoritetaan osittain rahassa ja osittain Fellow Pankin uusina osakkeina. Fellow Pankin hallitus on päättänyt tänään 4.7.2022 myyjille suunnatusta uusien osakkeiden osakeannista yhtiökokouksen 9.3.2022 hallitukselle antaman valtuutuksen nojalla. Fellow Pankki laskee liikkeeseen yhteensä 1 175 088 uutta osaketta kauppahinnan osittaisena maksuna. Uusien osakkeiden määrä vastaa noin 1,33 prosenttia kaikista Fellow Pankin osakkeista uusien osakkeiden rekisteröimisen jälkeen. Yhtiön kaikkien osakkeiden lukumäärä tulee uusien osakkeiden rekisteröimisen jälkeen olemaan 88 332 182. Osakekohtainen merkintähinta on 0,4255 euroa vastaten Fellow Pankin osakkeen päätöskurssia 1.7.2022. Merkintähinta merkitään sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Uudet osakkeet (ISIN-tunnus FI4000170915) merkitään Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin arviolta 6.7.2022. Kaupankäynnin uusilla osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla arviolta 7.7.2022.

Lisätietoja

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Fellow Pankki Oyj, teemu.nyholm@fellowpankki.fi, puh. +358 50 577 1028

Fellow Pankki lyhyesti

Fellow Pankki Oyj on uusi suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Fellow Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (FELLOW) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.fellowpankki.fi

Copyright © Alisa Pankki Oyj 2024