24.4.2023 10.00
Lehdistötiedote

Fellow Pankki muuttaa nimeään. Uusi nimi on Alisa Pankki.

Alisa Pankki Oyj Lehdistötiedote 24.4.2023 KLO 10.00 EEST

Fellow Pankki Oyj on 21.4.2023 alkaen Alisa Pankki Oyj. Uusi nimi vastaa paremmin yhtiön visiota olla sujuvimman arjen digitaalinen pankki tavallisille suomalaisille sekä joustavaa rahoitusta tarvitseville pienille ja keskisuurille yrityksille.

Yhtiön tekemän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset haluavat pankin, jolla on ennen kaikkea helppokäyttöiset ja kattavat mobiilipankkipalvelut sekä hyvä asiakaspalvelu. Pankkipalveluiden käyttäjät arvostavat myös selkeää verkkopankkia. Uutta pankkia rakennettaessa on panostettu erityisesti näihin asioihin.

Yhtiö on toiminut digipankkina huhtikuusta 2022 alkaen ja laajentanut ensimmäisen toimintavuoden aikana palveluvalikoimaansa vaiheittain. ”Nyt olemme siinä vaiheessa, että voimme ylpeänä todeta olevamme aito pankki, jolla on sujuvat pankkipalvelut suomalaisten arkeen. Haluamme uudella nimellä viestiä entistä paremmin sitä, että olemme vakavarainen kotimainen pankki. Olemme moderni ja uudenlainen sekä myös helposti lähestyttävä ja ymmärrettävä”, kertoo Alisa Pankin toimitusjohtaja Teemu Nyholm.

Alisa Pankin verkkosivut ovat osoitteessa alisapankki.fi ja alisabank.com. Käyttökokemukseltaan entistä parempi Alisa Pankki -mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä Alisa Pankki ja se päivittyy nykyisille asiakkaille automaattisesti. Uusi kaupankäyntitunnus Nasdaq Helsingin päälistalla on ALISA. Asiakaspalvelun puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Myös yhtiön Y-tunnus ja ALV-numero säilyvät muuttumattomina.

Lisätietoja

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Alisa Pankki Oyj

teemu.nyholm@alisapankki.fi

Puh. +358 50 577 1028

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi

Copyright © Alisa Pankki Oyj 2024