7.3.2023 16.20
Lehdistötiedote

Fellow Pankin luotto- ja talletuskannan kehitys helmikuussa

Fellow Pankki Oyj Lehdistötiedote 7.3.2023 KLO 16.20 EET

Helmikuussa 2023 Fellow Pankki myönsi rahoitusta 23,3 miljoonalla eurolla. Fellow Pankin luottokanta helmikuun 2023 lopussa oli yhteensä 155,8 miljoonaa euroa ja talletuskanta 232,7 miljoonaa euroa. Asiakkaiden määrä oli helmikuussa noin 48 400.

Vuoden alussa Fellow Pankki on laajentanut palveluvalikoimaansa sekä luottokortilla että käyttötilillä ja liittynyt EBA Clearingin ylläpitämään yhteiseurooppalainen maksujärjestelmään. Tämä tukee pankin strategiaa tarjota sujuvimmat digitaaliset arjen pankkipalvelut yksityishenkilöille ja PK-yrityksille. Maksuliikennejärjestelmään liittyminen mahdollistaa myös monipuolisemmat Banking-as-a-Service-palvelut yhteistyökumppaneille ja heidän asiakkaillensa.

Fellow Pankki tiedottaa luotto- ja talletuskannan kehittymisestä kuukausittain.

Lisätietoja

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Fellow Pankki Oyj
teemu.nyholm@fellowpankki.fi
Puh. +358 50 577 1028

Fellow Pankki lyhyesti

Fellow Pankki Oyj on uusi suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Fellow Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (FELLOW) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.fellowpankki.fi