18.9.2023 16.25
Pörssitiedote

Alisa Pankki Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta nimitetty

Alisa Pankki Oyj Pörssitiedote 18.9.2023 KLO 16.25 EEST

Alisa Pankki Oyj:n nimitystoimikunta valmistelee hallituksen jäseniä ja näiden palkkioita koskevat esitykset varsinaiselle yhtiökokoukselle. Nimitystoimikunnassa on neljä jäsentä. Nimitystoimikunnan jäsenet nimetään siten, että yhtiön neljällä suurimmalla osakkeenomistajalla kullakin on oikeus nimetä yksi jäsen. Osakkeenomistajien omistamien osakkeiden määrä määritetään yhtiön osakasluettelon perusteella kunkin vuoden elokuun viimeisen päivän tilanteen mukaisesti.

Nimitystoimikunnan kokoonpano 15.9.2023 alkaen:

Maunu Lehtimäki, Evli Oyj

Karri Haaparinne, Taaleri Oyj

Henrik Andersin, Oy Scripo Ab

Harri Tilev, Oy T&T Nordcap Ab

Nimitystoimikunnan puheenjohtajana toimii Maunu Lehtimäki. Alisa Pankki Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Markku Pohjola osallistuu nimitystoimikunnan työhön asiantuntijana.

Nimitystoimikunta esittää ehdotuksensa hallituksen jäsenistä ja näiden palkkioista käsiteltäväksi vuoden 2024 varsinaisessa yhtiökokouksessa viimeistään 31.1.2024.

Lisätietoja

Markku Pohjola, hallituksen puheenjohtaja, Alisa Pankki Oyj, puh. + 358 50 1654

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi