Verkkokaupan maksutapa yritykselle

​Teimme yritysten välisestä maksamisesta entistä helpompaa

Helppoa ostamista
Joustavaa maksuaikaa
Sujuvaa maksamista

Valmista parissa minuutissa

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille ilman erillisten dokumenttien toimittamista. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin.

Muuta yrityksesi osto-oikeuksia

Haluatko mahdollistaa Alisa Yrityslaskun käytön henkilöstöllesi? Voit lisätä osto-oikeuksia valitsemillesi henkilöille, jonka jälkeen he voivat käyttää Alisa Yrityslaskua maksutapana verkkokaupoissa ostaessaan tuotteita tai palveluita.

Muuta osto-oikeuksia

Tervetuloa Alisa Pankkiin

Olemme suomalainen digipankki, josta yrityksesi saa pankki- ja rahoituspalvelut totuttua sujuvammin ja selkeämmin. Hae yrityslainaa ja saat alustavan luottopäätöksen heti. Faktoroi saatavasi käyttämällä joustavaa laskurahoitusta. Säästämiseen avaat säästötilin tai teet määräaikaistalletuksen, jolle maksamme reilusti jopa 3,40 % talletuskoron. Kuluttajana voit laskea helposti lainalaskurilla tuloihisi ja menoihisi sopivan lainan tai hakea luottokorttia. Avaa asiakkuus ja pääset käyttämään kaikkia palveluitamme. Selaille myös rahoitusalan sanastoa ja tiedät mistä kaikki puhuvat.

Tutustu kaikkiin palveluihimme