Yritysrahoitus pk-yritykselle

Yritysrahoituksen saatavuus vaikuttaa suoraan yritysten mahdollisuuteen investoida ja kasvaa. Pankkialan tiukentunut sääntely on kuitenkin osittain tyrehdyttänyt perinteistä pankkirahoitusta pk-yrityksille. Säätely on ajanut kivijalkapankit keskittymään suurasiakkaisiin, kiristämään luotonmyötöä ja kasvattamaan vakuusvaatimuksia pk-yrityksille. Uusi digipankkimme on ketterä yritysrahoituksen kanava pk-yrityksille, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta pankkirahoituksen katveisiin, tai joiden hankkeeseen perinteisten pankkien notkeus ei riitä.

Yritysrahoitusta digipankista

Kilpailukykyiset ehdot

Tarjoamme sinulle kunnollista talletuskorkoa ja kohtuullista luottokorkoa

Helppo ja nopea

Nopeat prosessit ilman byrokratiaa, rahoituspäätös jopa samana päivänä

Laaja palveluvalikoima

Voit keskittää yrityksesi rahoituksen yhteen paikkaan asioinnin helpottamiseksi

Henkilökohtaisuus

Saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan yhtiösi koosta riippumatta

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-16 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.

Asiakkaiden kokemuksia pankistamme

Laskurahoitus kokemuksia rakennusala
Aro Systems

"Rakennusalalla on tavallista, että suurilla rakennuttajilla on pitkät maksuehdot. Kuitenkin päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen vaatii vakaan kassan. Käyttöpääoman kierron tehostamisen yksi ratkaisu on laskurahoitus, jolloin meidän ei tarvitse aina odottaa myyntisaataviemme eräpäiviä ja asiakkaidemme maksuja, vaan saamme halutessamme rahat heti saatavista käyttöön."

Ota yhteyttä
Laskurahoitus kokemuksia putkiala
Putkisaneeraus Eerola

”Käytämme laskurahoitusta, koska se nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiuttamme. Vahvalla kassalla voimme ketterästi ottaa vastaan uusia työprojekteja ja keikkoja. Yhteistyö Alisa Pankin kanssa on ollut sujuvaa ja kaikki on toiminut kuten sovittu. Lisäksi arvostamme sitä, että voimme itse päättää joustavasti, mitkä laskut rahoitamme ja milloin ilman pakkosopimuksia."

Ota yhteyttä
Yrityslaina kokemuksia it-palvelut
DevNet

"Organisaatiomme, yritysten IT-palveluita tarjoava DevNet, kasvaa nopeasti. Kasvun tueksi olemme tarvinneet erilaisia rahoituslähteitä ja tässä Alisa Pankki on ollut mukana hienosti. Rahoituskuviot ovat sujuneet joustavasti ja odotustemme mukaisesti. Suosittelemme lämpimästä Alisa Pankkia kumppaniksi rahoitusmarkkinoilta."

Ota yhteyttä
Yrityslaina kokemuksia kuljetusala
Kuljetusliike T&J Rönkkö

”Kuljetusliikkeemme T&J Rönkkö Oy on toiminut itsenäisenä tilausliikennettä harjoittavana perheyrityksenä vuodesta 1961. Alisa Pankin asiakkaita olemme olleet jo vuodesta 2018 lähtien. Pitkän ja onnistuneen rahoitussuhteen taustalla on ollut erityisesti saamamme henkilökohtainen palvelu Pasilta, kuka vastaa asiakkuudestamme.”

Ota yhteyttä

Tietoa yritysrahoituksesta

Mitä yritysrahoitus on

Miten yritys voi saada rahoitusta

Miten uusi yritys rahoitetaan

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

Yritysrahoituksen korko

Yritysrahoituksen laskuri

Yritysrahoitus Finnvera-takauksella