Talenom Laskurahoitus yhteistyössä Alisa Pankin kanssa

Talenom Laskurahoitus on suunniteltu Talenom-asiakkaan kassankiertoa tehostavaksi rahoituspalveluksi. Se muuttaa saatavat nopeasti rahaksi. Siirrä vain yrityksesi myyntilasku napin painalluksella suoraan Talenom Onlinesta Alisa Pankille rahoitettavaksi, jolloin Alisa Pankki siirtää rahat tilillesi jopa samana päivänä ja hoitaa puolestasi saataviin liittyvän valvonnan. Ota yhteyttä Alisa Pankkiin ja sovi yrityksellesi edullinen hinta laskun rahoittamiseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja laskurahoituksesta. Puhelimeen vastataan arkisin klo 9-16 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.

Miksi Talenom Laskurahoitus?

Joustava käyttö

Päätä itse, kenen asiakkaan laskut rahoitat

Rahat päivässä

Saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön

Maksa käytöstä

Pelkkä kertapalkkio per rahoitettu lasku

Helppo käyttää

Rahoita laskuja suoraan Talenom Onlinesta

Ota yhteyttä

Alisa Pankki – Talenomin pääyhteistyökumppani laskurahoituksessa

Talenom Laskurahoituksen tarjoaa Alisa Pankki Oyj. Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Pankki palvelee sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa.

Alisa Pankki auttaa kaikenkokoisia ja liiketoiminnan eri vaiheissa olevia yrityksiä. Alisa Pankki panostaa henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja tarjoaakin yrityksellesi nimetyn yhteyshenkilön, jonka kanssa kaikki yrityksesi rahoitusasiat onnistuvat helposti.