6.10.2023 15.25
Pörssitiedote

Muutos Alisa Pankin johtoryhmässä

Alisa Pankki Oyj Pörssitiedote 6.10.2023 KLO 15.25 EEST

Alisa Pankki Oyj:n digitaalisista kanavista vastaava johtaja ja johtoryhmän jäsen Niklas Elomaa on ilmoittanut jättävänsä yhtiön siirtyäkseen uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Elomaa lopettaa työnsä Alisa Pankissa marraskuun 2023 loppuun mennessä.

”Kiitän Niklasta hänen arvokkaasta työpanoksestaan Alisa Pankin digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Olemme panostaneet mobiili- ja verkkopankkimme kehittämiseen ja saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta palvelujemme sujuvuudesta. Tässä kehitystyössä Niklaksella on ollut merkittävä rooli yhdessä kehitystiimimme kanssa”, toimitusjohtaja Teemu Nyholm sanoo.

Lisätietoja

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Alisa Pankki Oyj

teemu.nyholm@alisapankki.fi

puh. +358 50 577 1028

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi

Copyright © Alisa Pankki Oyj 2023