28.2.2024 11.50
Pörssitiedote

Alisa Pankki Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2023 on julkaistu

Alisa Pankki Oyj Pörssitiedote 28.2.2024 KLO 11.50 EET

Alisa Pankki Oyj on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksen. Vuosikertomus sisältää yhteenvedon yhtiön tärkeimmistä tapahtumista vuonna 2023, toimitusjohtajan katsauksen sekä yhtiön tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen tilikaudelta 2023.

Lisäksi Alisa Pankki on julkaissut erillisenä kertomuksena selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä erillisinä dokumentteina Capital and Risk management -raportin ja palkitsemisraportin vuodelta 2023.

Vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi. Capital and Risk management -raportti on saatavilla englanniksi.

Alisa Pankki julkaisee vuosikertomuksen myös European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. Konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastajat eivät ole varmentaneet ESEF-raportointia.

Vuosikertomus 2023 on tämän tiedotteen liitteenä sekä XHTML-tiedostona että PDF-tiedostona. Myös selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, Capital and Risk management -raportti ja palkitsemisraportti ovat tämän tiedotteen liitteenä. Raportit ovat saatavilla myös osoitteessa www.alisapankki.fi/yritys/raportit-ja-esitykset.

Lisätietoja

Teemu Nyholm

toimitusjohtaja, Alisa Pankki Oyj
teemu.nyholm@alisapankki.fi
puh. +358 50 577 1028

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi

Vuosikertomus 2023

Vuosikertomus 2023 (ESEF, ZIP-tiedosto)

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2023

Palkitsemisraportti 2023

Capital and risk management -raportti 2023