10.6.2024 13.40
Lehdistötiedote

Alisa Pankin talletustuotteet nyt tarjolla myös Ranskassa ja Itävallassa

Alisa Pankki Oyj Lehdistötiedote 10.6.2024 KLO 13.40 EEST

Alisa Pankki on aloittanut talletustuotteidensa tarjoamisen Ranskassa ja Itävallassa yhteistyössä Raisin talletusvertailupalvelun kanssa. Ranskalaiset asiakkaat voivat nyt tehdä Alisa Pankkin nostorajoituksettoman tai määräaikaisen talletuksen. Itävallassa Alisa Pankki tarjoaa nostorajoituksetonta talletusta.

"Talletusten keräämisen aloittaminen Ranskassa ja Itävallassa lisää pankin talletuskanavia Euroopassa. Pankille tämä tarkoittaa talletusasiakaskunnan laajentamista edelleen. Useampi talletuskanava yhä useammassa maassa tarjoaa pankille lisätyökaluja likviditeetin ja rahoituksen hallintaan ja hankintaan", kertoo Antoni Airikkala, Alisa Pankin varainhankinnan johtaja.

"Nyt on hyvä aika asiakkaille parhaiden korkotuottojen saamiseen. Näin ollen olemme iloisia uusimmasta tuotelisäyksestä alustallemme. Toivotamme Alisa Pankin, modernin pohjoismaisen pankin tervetulleeksi, koska tämän myötä meillä on mahdollista tarjota uusi houkutteleva tuote Ranskassa ja Itävällassa", sanoo Tamaz Georgardze, Raisinin toimitusjohtaja.

Alisa Pankin talletustuotteet ovat nyt Suomen lisäksi tarjolla säästäjille Saksassa, Alankomaissa, Ranskassa ja Itävallassa.

Lisätietoja

Juha Saari, vt. toimitusjohtaja, Alisa Pankki Oyj, juha.saari@alisapankki.fi, puh. +358 40 672 0595

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. www.alisapankki.fi